De meubels & accessoires uit Marokko geven je precies dat vakantiegevoel

Bank

De lounge bank bestaat uit stevige katoenen kussens die met de hand gemaakt zijn in Marokko. Het zitgedeelte is een beige basis en je kunt door verschillende kussens te gebruiken er makkelijk weer een andere sfeer aan geven. De losse kussens zijn van oude Marokkaanse bruidskleden gemaakt. Het materiaal is van schapenwol, versierd met zilveren pailletten en voorzien van kleurig geborduurde stroken. Ze zijn echt prachtig en geen een is hetzelfde.
“De kussens zijn van oude Marokkaanse bruidskleden gemaakt, versierd met zilveren pailletten en kleurig geborduurde stroken. Ze zijn echt prachtig en geen een is hetzelfde.”

Fauteuil & Marokkaanse theetafeltjes

De fauteuil heet de Essaouira Lounge stoel en is met de hand van hout gemaakt. De Marokkaanse theetafeltjes passen perfect bij de lounge stoel. Deze eenvoudige tafels zijn met de hand gemaakt van onbewerkt cederhout, een duurzame en lichte houtsoort met de geur van ceder. De natuurlijke uitstraling zorgt voor een gezellige sfeer in je interieur. De theetafeltjes kunnen gebruikt worden als bijzettafel, salontafel of zelfs buiten op je terras. Schoonheid in eenvoud.

Eettafel en stoelen

De eettafel en de speciale stoelen zijn met de hand gemaakt van polyester in Marokko. Ze worden gegoten in een vorm en met de hand bijgeschaafd tot de uiteindelijke vorm die het nu heeft. De ronde vorm van de stoelen en de tafel en de kleur maakt het zacht en past goed bij de tegels. Deze elegante set appelleert aan de seventies maar met een hedendaagse twist. Deze set kan ook buiten gebruikt worden.

Rieten lamp

De lamp is van zeegras gemaakt, door de open stroken geeft het licht een speels effect op de muur. De lamp is gemonteerd met een snoer van linnen van de snoerenboer. Het materiaal riet zorgt voor warmte in je interieur en geeft ook meteen dat vakantiegevoel.
“De ronde eettafel en elegante stoelen appelleert aan de seventies maar met een hedendaagse twist.”
Alle meubels zijn van Household Hardware en eigenaresse Marie-Therese runt met veel liefde haar bedrijf. We willen haar bedanken voor de samenwerking en het vertrouwen.
TOP