Durf te experimenteren met kleuren

Zacht groengrijs

Voor het appartement Palm Tree hebben we ons laten inspireren door al het groen van de tuin en natuurlijk de palmboom. Groen is de kleur van de natuur. Groen werkt ontspannend en verzachtend, dus de keuze was snel duidelijk. We hebben gekozen voor een zacht groengrijs op de wanden. Het is een eigen gemaakte mix tussen de Worthy Clay en de Porcelain Mould van Flexa. Zachtgrijs vormt een goede basis en laat andere kleuren mooier worden en stralen. Zo ook de diepgroene tegel die is gebruikt in de keuken.
“Zowel het plafond als de muren zijn geverfd in dezelfde kleur, dit maakt de ruimte groter en het zorgt voor rust.”

Romig roze/koraal roze

De kleur van het appartement Magnolia Tree is een hele zachte warme romige roze, geïnspireerd op de bloesem van de Magnolia boom en het voorjaarslicht. De zachte roomkleur geeft een heel warm comfortabel gevoel. De authentieke details als de erker, de glas in lood ramen en de plafondbalken komen door deze kleur nog beter tot hun recht. Het is de kleur Julie’s Dream van Little Greene. De koraal roze tegel maakt de keuken helemaal af en springt eruit!
De lichtinval heeft een groot effect op hoe de kleur over komt en daarom heeft elke ruimte soms net iets meer warmte of juist koels nodig. Zowel het plafond als de muren zijn geverfd in dezelfde kleur, dit maakt de ruimte groter en het zorgt voor rust. Het is een extra matte verf dat voor dat poederige effect zorgt. Durf te experimenteren met kleuren!
TOP