Even voorstellen

Sinds januari 2021 zijn wij, Isi, Morien en Bink en onze hond Koosje de trotse bewoners van Magnolia Spring.
Midden in het mondaine dorp Bergen, aan de Dorpsstraat 13 staat een statige villa uit 1905 met twee inpandige appartementen. Het huis is vanaf 1920 lang in gebruik geweest als pension met 13 kleine kamertjes. Een tweetal is omgebouwd tot appartement.

Vakantiegevoel

Het is een hele bijzondere plek en we voelden ons vanaf het eerste moment thuis. Het huis en de omgeving gaf ons meteen een vakantiegevoel en zo ervaren we dat nog steeds. We hebben een half jaar zowel het huis als de vakantieappartementen met veel liefde verbouwd. Het is een combinatie van onze eigen stijl met een vleugje Marrakech-chic. Het interieur van zowel onze woning als de appartementen is zorgvuldig op elkaar afgestemd. De eigentijdse warme sfeer draagt bij aan het gevoel weg te zijn, maar je toch ook meteen thuis te voelen.

Magnolia

Er staat een hele grote witte magnolia voor het huis en toen wij hier in het voorjaar kwamen wonen, stond de boom zo prachtig in bloei. Het was al snel duidelijk, het huis en deze super plek kreeg de naam Magnolia Spring. Ook heeft het huis een heerlijke tuin met een grote palmboom. Het ene appartement aan de straat met de magnolia boom noemen we Magnolia Tree en het appartement achter het huis met uitzicht op de palmboom noemen we Palm Tree!

Isi & Morien

Magnolia Spring is een plek van Isi en Morien waar al hun dromen uitkomen. Isi is grafisch ontwerper en kunstenaar. Morien is de uitvoerend producent / eindredacteur van het televisieprogramma ‘vtwonen weer verliefd op je huis’. Komt dat even mooi uit want interieur was altijd al een van haar hobby’s. Isi is handig en ziet het grote geheel. Morien is meer van de styling en de woontrends. Ook de vele reizen die Isi en Morien met hun zoon hebben gemaakt, zorgen voor inspiratie van hun interieur. Ze weten een unieke en eigentijdse sfeer neer te zetten waar iedereen zich meteen thuis voelt. Hun woonsmaak is een mix & match van oud en design. Samen met hun zoon Bink en labrador Koosje dartelen ze al ruim 30 jaar samen gelukkig door het leven.

TOP