Interior lover actie

Boek een verblijf bij Magnolia Spring en ontvang een interior lover actiepakket cadeau

Boek een verblijf bij Magnolia Spring en ontvang bij aankomst een interior lover actiepakket cadeau. De must have van het pakket is een duurzame handgemaakte shopper van zeegras met houten interior lover hart. Om je tijdens het verblijf meteen op weg te helpen, krijg je ook een magazine vol met winkeltips voor Bergen en omgeving. Dit blad is door onszelf gemaakt en speciaal voor interior lovers zoals jij samengesteld.

Naast de leukste interieurwinkels hebben we ook onze favoriete kledingboutiques, koffietentjes, restaurants en culturele plekken voor je op een rij gezet. In het blad is een handige plattegrond opgenomen. Met een QR code staan de routes meteen op je mobiel. En met onze zelf uitgestippelde wandel- en fietsroutes kan je genieten van de mooie natuur en omgeving.

Blader verder door het magazine en doe inspiratie op bij binnenkijkers van de appartementen, onze woning en de tuin waarmee we de laatste jaren in de vtwonen en internationale woonbladen hebben gestaan.

Dus wacht niet langer en boek nu je interior lover verblijf bij Magnolia Spring en ontvang een interior lover actiepakket cadeau*. Vermeld bij het boeken onder ‘Uw gegevens’ de actiecode MSIL24.

De eerste 10 interior lovers die boeken, krijgen een handgedrukte Magnolia zeefdruk

Naast het runnen van Magnolia Spring Apartments is eigenaar Isi de Jongh  grafisch kunstenaar en maakt hij zeefdrukkunst. Speciaal voor de appartementen heeft hij in kleine oplage een zeefdruk gemaakt van een oude botanische afbeelding. De bloeiende magnolia is met de hand gedrukt in drie kleuren op A4 art paper. De eerste 10 interior lovers die boeken, krijgen een handgedrukte Magnolia zeefdruk.

Wat zit er in het Interior lover actiepakket*

*Voorwaarden
De Interior lover actie is van toepassingen op boekingen gemaakt in de periode april t/m mei 2024 en is alleen geldig bij boekingen via magnoliaspring.nl en bij vermelding van de code MSIL24 in het boekingsformulier onder ‘Uw gegevens’. Per boeking krijg je één shopper tas cadeau.

TOP