Een interieur wordt persoonlijk door verfijnde accessoires toe te voegen

De glaasjes met droogbloemetjes aan de muur zijn van Glasilium. Je kunt ze los neer zetten of met een beugel aan de wand bevestigen. In het glas met een koperen steel en een natuurlijke hals van kurk kan je een enkele bloem, gras, tak of blaadje doen. De stengel wordt in de vaas geplaatst alsof deze in de natuur groeit. Zo haal je buiten naar binnen. Eenvoud. Schoonheid. Past perfect in het appartement Palm Tree.
“Het zijn juist de kleine voorwerpen waar je blij van wordt en die je hart verwarmen.”
In appartement Magnolia Tree is gekozen voor kleine porseleinen vaasjes en boomstammetjes die je aan de muur kunt bevestigen. Het zijn juist deze kleine voorwerpen waar je blij van wordt en die je hart verwarmen. Ook een geurkaars zorgt voor de juiste ambiance en omringt je met een zachte geur. In de keuken staat heerlijke olijfolie en azijn in prachtige flessen. Al deze essentials geven je huis sfeer en persoonlijkheid.

L’etoile

Al deze essentials komen uit een van de leukste winkels L’etoile in Bergen. L’etoile wordt gerund door Elisabeth, een enthousiaste vrouw die van interieur en schoonheid houdt. Alles in deze winkel is mooi en wil je hebben. Vind je het leuk om een aandenken van deze vakantie in Bergen of een klein presentje mee naar huis te nemen, de winkel is 150 meter lopen.
TOP