Maak van je slaapkamer een zen-oase

In de Palm Tree staat in de slaapkamer het bed de Balance Focus. De eenvoud van het bedframe spreekt ons erg aan. Het ontwerp vindt zijn oorsprong in Japan. De Japanse stijl staat voor de kunst van het weglaten en kenmerkt zich door gebruik van natuurlijke materialen die eenvoudig en functioneel zijn vormgegeven.
Het massief eikenhouten hoofdbord met een horizontale plankenstructuur springt direct in het oog. Het bedframe is mooi rustig en in balans en zorgt voor sereniteit in de slaapkamer. Mooi detail aan dit bed is dat de houten poten iets schuin zijn geplaatst.
“De Japanse stijl staat voor de kunst van het weglaten en kenmerkt zich door gebruik van natuurlijke materialen die eenvoudig en functioneel zijn vormgegeven.”
In de Magnolia Tree hebben we een cosy nis gecreëerd door een extra wand loodrecht op de muur te plaatsen. Dit geeft een heel behaaglijk en gezellig gevoel. De extra nis in de wand geeft ruimte voor een bedlampje.
Het bedframe en de matrassen van beide bedden zijn van het Nederlandse familiebedrijf Swiss Sense. De matrassen zijn van hotel kwaliteit en de bedden zijn rijk opgemaakt met dubbele dekbedden en dubbele kussens. Het beddengoed is een combinatie van verschillende zachte stoffen, zoals luxe linnen, katoen en flanel. Een mooi grof linnen kleed dat nonchalant op het bed gedrapeerd ligt, geeft net dat extra luxe gevoel. Hotelchique it is!

Kasten

De kledingkast met webbing staat op pootjes. Deze kast van Karwei toont luchtig, en toch kan er veel in! De vintage kastjes/items geven de slaapkamer een eigen touch. De lampjes van zeegras maken de ruimte af zorgen voor de serene uitstraling.

 

Raamdecoratie

De raamdecoratie is afkomstig van de Kwantum. Het zijn verduisterde top up top down plissé gordijnen. Zo kun je zelf bepalen hoeveel licht je van boven en onder toe laat. De linnen overgordijnen zorgen voor de juiste sfeer en het zonlicht schijnt er mooi doorheen.
TOP